Är du vår nya engagerade Orderhanterare/Kundsupport?

Gillar du en varierande vardag där du har en koordinerade och central roll i verksamheten? Har du förmågan att hantera flera uppgifter i ett högt tempo och samtidigt leverera med god kvalitet? Då är du den vi söker!

Glimakra of Sweden AB tillverkar och säljer designade akustikmöbler för inredning av offentlig miljö. Vi är experter på inredningsakustik och med hög utvecklingstakt skapar vi produkter av högsta kvalitet med skandinavisk design. Genom effektiv produktion, baserad i Sverige, förser vi den globala marknaden med innovativa produkter för en bättre offentlig miljö.

Vårt huvudkontor är beläget i Glimåkra, södra Sverige. Vi har två produktionsenheter, en i Glimåkra och en i Tranås. Företaget har god tillväxt med en omsättning om ca 150 Msek, företaget har ca 100 medarbetare. För mer info, besök gärna vår hemsida www.glimakra.com

Glimakra of Sweden i Tranås är en ledande producent av komponenter till möbel- och inredningsindustrin och här blir du en del av ett engagerat team med närhet till produktionen.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som en av Nordens ledande tillverkare av möbler och inredning erbjuder vi spännande och varierande arbetsuppgifter. In din roll kommer dina huvudsakliga fokusområden vara att lösa olika arbetsuppgifter inom kundsupport och orderhantering. Du kommer bland annat att arbeta med att hantera och registrera inkommande order. Du kommer ha en roll där du kommer att kommunicera mycket med kollegor internt men också ha externa kontakter vilket ställer höga krav på god kundservice.

Din profil

Vi söker dig som:

– Har minst en gymnasieexamen samt tidigare erfarenhet av kundsupport och orderhantering.

– Har några års arbetslivserfarenhet av att hantera liknande arbetsuppgifter som exempelvis orderadministration i en producerande verksamhet.

– Har god kunskap i Officepaketet.

– Har god vana av att arbeta i affärs- och orderhanteringssystem.

– Har förmåga att kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal samt skrift.

Det är meriterande om du:

– Har erfarenhet av att arbeta i Monitor

 Som person trivs du med att arbeta i ett team där ni samarbetar för att underlätta för varandra. Du är ansvarstagande för dina arbetsuppgifter och löser dem med en positiv anda, även i påfrestande situationer. Du är prestigelös och har förmåga att anpassa dig efter rådande förutsättningar. Du gillar att ha många kontaktytor i ditt jobb, både med interna och externa personer vilket ställer krav på god kommunikativ förmåga. Vidare gillar du att lära dig nya saker och ta dig an nya arbetsuppgifter om det behövs.

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Sök den här tjänsten genom att skicka in ditt CV och personligt brev till

ansokan@glimakra.com

Märk din ansökan i ämnesraden med “Ansökan Orderhantering”

Sista ansökningsdatum: 2021-10-24

Rekrytering sker löpande. Tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdag

Omfattning: Heltid

Placering: Tranås

Skaffa vårt nyhetsbrev

När du väljer att motta vårt nyhetsmail, ger du även ditt samtycke för att vi lagrar dina personuppgifter enligt GDPR. Läs mer här https://glimakra.com/om-oss/gdpr.