Är du vår nya säljare?

Vi söker dig som vill bli en nyckelspelare på vår viktiga hemmamarknad i södra Sverige.

Glimakra of Sweden AB – the home of acoustic design. Vi producerar och säljer designade svensktillverkade akustikmöbler för offentliga miljöer. Vi är experter på inredningsakustik och med hög utvecklingstakt skapar vi innovativa möbler med skandinavisk design.

Vi finns i Glimåkra i Östra Göinge kommun, samt Tranås i norra Småland. Företaget har god tillväxt med en nuvarande omsättning om ca 150 Mkr, företaget har ca 100 medarbetare.


Driven Säljare distrikt Syd / Väst
Vi söker nu dig som vill bli en nyckelspelare på vår viktiga hemmamarknad i södra Sverige (Götaland). Som säljare ansvarar du för dina egna affärer samt har du budgetansvar för distriktet. Du kommer rapportera direkt till försäljningschefen.

Dina ansvarsområden:

  • aktivt stödja våra återförsäljare
  • bearbeta och informera arkitekter om Glimakra of Swedens utbud och möjligheter
  • skapa och bygga långsiktiga relationer med kunder och övriga intressenter och därmed driva och skapa förutsättningar för tillväxt på marknaden

Din profil:
Du är en framåtriktad och positiv person som har lätt att skapa relationer med alla typer av människor. Som person är du engagerad, handlingskraftig, självgående, och har en stark förmåga att strukturera, prioritera och driva ditt arbete framåt. Du behöver vara genuint intresserad av människor, samt vara en god människokännare. Vi ser också att du har god affärsetik och att du engageras av att göra affärer. Som den goda kommunikatör du är kan du utan problem hålla presentationer för både mindre och större grupper. Du är serviceminded och älskar att göra kunden nöjd i alla situationer. Vi ser att du har förmågan att vara förtroendeingivande och att du enkelt tar till dig ny information som du kan förmedla utan svårigheter. Du älskar att resa och besöka kunder, vilket är den primära delen i arbetet.
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av kvalificerat säljarbete, gärna inom möbel- och inredningsbranschen. Det är en fördel om du har en formell utbildning med försäljningsinriktning, samt har kompetens och erfarenhet från offentliga upphandlingar. Det är också en fördel om du har förkunskaper inom akustik, samt branschstandarder såsom exempelvis Möbelfakta, Svanen, FSC, Breeam etc.

Din placeringsort: Södra Sverige
Jobbdetaljer: Resande säljare. Heltid, Tjänstebil. Försäljning och företagsutveckling.  

Sista ansökningsdatum: 2019-08-11

Ansökningar skickas till: christian@glimakra.com

Skaffa vårt nyhetsbrev

När du väljer att motta vårt nyhetsmail, ger du även ditt samtycke för att vi lagrar dina personuppgifter enligt GDPR. Läs mer här https://glimakra.com/om-oss/gdpr.