Driven Exportsäljare

Vi söker en nyckelspelare till vår viktigaste exportmarknad; Norge.

Som exportsäljare ansvarar du för dina egna affärer samt har du budgetansvar för landet. Du kommer rapportera direkt till försäljningschefen.

Ditt ansvar;

  • aktivt stödja våra återförsäljare
  • bearbeta och informera arkitekter om Glimakra of Swedens utbud och möjligheter
  • skapa och bygga långsiktiga relationer med kunder och övriga intressenter och därmed driva och skapa förutsättningar för tillväxt på marknaden

Din profil;

Du är en framåtriktad och positiv person som har lätt att skapa relationer med alla typer av människor. Som person är du engagerad, handlingskraftig, självgående, och har en stark förmåga att strukturera, prioritera och driva ditt arbete framåt. Du behöver vara genuint intresserad av människor, samt vara en god människokännare. Vi ser också att du har god affärsetik och att du engageras av att göra affärer.

Som den goda kommunikatör du är kan du utan problem hålla presentationer för både mindre och större grupper. Du är serviceminded och älskar att göra kunden nöjd i alla situationer. Vi ser att du har förmågan att vara förtroendeingivande och att du enkelt tar till dig ny information som du kan förmedla utan svårigheter. Du älskar att resa och besöka kunder, vilket är den primära delen i arbetet.  

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av kvalificerat säljarbete, gärna inom möbel- och inredningsbranschen. Det är en fördel om du har en formell utbildning med försäljningsinriktning, samt har kompetens och erfarenhet från offentliga upphandlingar. Det är också en fördel om du har förkunskaper inom akustik, samt branschstandarder såsom exempelvis Möbelfakta, Svanen, FSC, Breeam etc. 

Din placeringsort:

Du utgår från ditt hem, vilket vi föredrar ligger i södra/västra Sverige, alternativt i Norge.

Jobbdetaljer;

Heltid, Tjänstebil.

Uppskattningsvis ca 80-120 övernattningar/år.

Försäljning och företagsutveckling. Resande säljare. Country sales area manager.

Sista ansökningsdatum:

2019-10-08

Vi behandlar löpande ansökningarna och det kan hända att vi avslutar rekryteringen innan sista ansökningsdatum, beroende på antalet sökande och urvalsselektionen.

Ansökningar skickas till;

christian@glimakra.com

Skaffa vårt nyhetsbrev

När du väljer att motta vårt nyhetsmail, ger du även ditt samtycke för att vi lagrar dina personuppgifter enligt GDPR. Läs mer här https://glimakra.com/om-oss/gdpr.