Driven orderadministratör

Glimakra of Sweden söker nu en orderadministratör till kundsupportavdelningen.


Som ordermottagare hos oss tar du emot och handlägger order och förfrågningar, både via telefon och e-post. Du informerar om och rekommenderar våra produkter utifrån kundernas behov. Du är även en stödjande funktion till våra säljare på fältet. Du kommer att arbeta i en vass säljorganisation med kompetenta kollegor som stöd. Geografiskt är du placerad på vårt kontor i Glimåkra och rapporterar direkt till kundsupportchefen. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde omgående.

Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet från kundsupport gärna med kompetens inom exportförsäljning, leveransvillkor och exportdokument. God kommunikationsförmåga, både på svenska och engelska, är viktigt för att lyckas i rollen. Kunskaper i tyska och/eller franska är meriterande. Du behöver ha god datorvana, framförallt inom Outlook, och vara lättlärd i nya system. Vi arbetar i Office 365, Monitor och Configura. Du trivs med datorn och telefonen som arbetsredskap.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att rätt person för jobbet är handlingskraftig, noggrann och strukturerad och har ett sinne för siffror. Som person är du glad, trevlig och du tycker om att samarbeta och hjälper till där det behövs för att nå dina och företagets uppsatta mål. Det är också viktigt att du är stresstålig då arbetet i perioder kan vara hektiskt.

Välkommen med din ansökan! CV och personliga brev skickas till ia@glimakra.com. Då urvalet sker löpande ser vi fram emot din ansökan snarast. Sista ansökningsdag: 2019-10-11.

Skaffa vårt nyhetsbrev

När du väljer att motta vårt nyhetsmail, ger du även ditt samtycke för att vi lagrar dina personuppgifter enligt GDPR. Läs mer här https://glimakra.com/om-oss/gdpr.