Glimakra Medical

I vår Medical serie erbjuder vi beprövade produkter som är speciellt anpassade för sjukvården. Produkterna är flexibla, lättrengörliga och mobila och är dessutom producerade i Sverige. Glimakra of Sweden är en ledande tillverkare av avskärmningsprodukter för offentlig miljö, och efter påtryckningar och önskemål från flera av våra kunder, har vi nu anpassat ett antal produkter i vårt utbud till sjukvårdsmiljö. Produkterna har med andra ord lång historik i vårt sortiment, vilket gör dem pålitliga och hållbara.

Med Glimakra Medical erbjuder vi flexibla, avtorkningsbara, lättmonterade golvskärmar, fasta och mobila väggsystem samt fristående moduler i diverse storlekar för temporära sjukhus men också för traditionella sjukhus, vårdcentraler, vårdhem, äldreboende, kriscenter mm.

Medical sortimentet produceras i rationella fabriker i Sverige, med korta leveranstider och säkra leveransflöden av material.

Läs mer om Medical här.

Skaffa vårt nyhetsbrev

När du väljer att motta vårt nyhetsmail, ger du även ditt samtycke för att vi lagrar dina personuppgifter enligt GDPR. Läs mer här https://glimakra.com/om-oss/gdpr.