Vi söker ny medarbetare till pack- och utlastningsavdelningen

Glimakra of Sweden i Vittaryd söker nya kollegor!

Vill du arbeta på ett företag som har som målsättning att ha Sveriges nöjdaste medarbetare? Tycker du om trä? Kanske är du den vi söker?

På Glimakra arbetar vi teambaserat med fokus på att skapa värde för kunden, samt att ha roligt på jobbet. Just nu söker vi medarbetare till vår pack- och utlastningsavdelning. På Glimakra i Vittaryd producerar vi dekorativa ribbpaneler i olika träslag såsom exempelvis ek, ask, björk och valnöt. Våra produkter levereras till slutkonsument men även till flera kända byggkedjor samt som inredningar i hotell, skolor eller andra offentliga byggnader. Produkten går under varumärkena WallRibbon och Wallsystems.

Vi tror att du är en person som är tillförlitlig och punktlig. Vi hoppas att du också delar våra värderingar om att ha kul på jobbet, och att du också vill vara med att skapa värde för våra kunder. Det är en fördel om du har branscherfarenhet sedan tidigare, men viktigast av allt är din inställning till arbete och din förmåga att lära dig nya saker. Att kunna svenska i tal och skrift är av yttersta vikt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning med tillträde omgående.

Vänligen skicka in CV och personligt brev till följande e-mail; daniel.akesson@wallsystems.se.
Eventuella frågor skickas per e-mail. Ansökan skall vara oss tillhanda senast 20 januari 2023. 

Glimakra of Sweden AB tillverkar och säljer produktsystem för inredning av offentlig miljö, skärmväggar för våtutrymmen, komponenter till möbelindustrin. Vi finns i Glimåkra i Östra Göinge kommun, samt Tranås i norra Småland och nu också i Vittaryd. Företaget har god tillväxt med en nuvarande omsättning om ca 150 Mkr, företaget har ca 100 medarbetare. För mer info, besök gärna vår hemsida www.wallribbon.se , www.wallsystems.se och www.glimakra.com

Skaffa vårt nyhetsbrev

När du väljer att motta vårt nyhetsmail, ger du även ditt samtycke för att vi lagrar dina personuppgifter enligt GDPR. Läs mer här https://glimakra.com/om-oss/gdpr.