Vi söker Ekonomiassistent

Är du vår nästa engagerade Ekonomi-, Personal- och Inköpsadministratör?

Företagspresentation

Gillar du en varierande vardag där du har en koordinerade och central roll i verksamheten? Har du förmågan att hantera flera uppgifter i ett högt tempo och samtidigt leverera med god kvalitet? Då är du den vi söker! Vi söker nu en Ekonomi, personal och inköpsadministratör.

Glimakra of Sweden är ett svenskt företag med värdedrivande faktorer som skandinavisk akustisk högre design, större flexibilitet samt bättre kvalitet. Med dessa skapar vi gynnsamma ljudlandskap för olika typer av offentliga miljöer. Glimakra of Sweden i Tranås är en ledande producent av komponenter till möbel- och inredningsindustrin och här blir du en del av ett engagerat team med närhet till produktionen.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som en av Nordens ledande tillverkare av möbler och inredning erbjuder vi spännande och varierande arbetsuppgifter. In din roll kommer dina huvudsakliga fokusområden vara att lösa olika arbetsuppgifter inom ekonomi, leverantörsreskontra och personalfrågor. Du kommer bland annat att arbeta med kontering och bevakning av fakturor, inköp av indirekt material till produktion och kontor. Du kommer även att ansvara för att ta in offerter på tjänster och är kontaktperson för diverse personalfrågor så som till exempel tidsstämplingar i system. Du kommer att kommunicera mycket med kollegor internt men också ha externa kontakter vilket ställer höga krav på god kundservice.

Din profil

Vi söker dig som:

– Har minst en gymnasieexamen samt någon påbyggnad inom bokföring.

– Har några års arbetslivserfarenhet av att hantera liknande arbetsuppgifter som exempelvis orderadministration, inköp och fakturahantering i en producerande verksamhet.

– Har god kunskap i Officepaketet.

– Har god vana av att arbeta i affärs- och orderhanteringssystem.

– Har förmåga att kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal samt skrift.

Det är meriterande om du:

– Har erfarenhet av att arbeta i Monitor

Som person trivs du med att arbeta i ett team där ni samarbetar för att underlätta för varandra. Du är ansvarstagande för dina arbetsuppgifter och löser dem med en positiv anda, även i påfrestande situationer. Du är prestigelös och har förmåga att anpassa dig efter rådande förutsättningar. Du gillar att ha många kontaktytor i ditt jobb, både med interna och externa personer vilket ställer krav på god kommunikativ förmåga. Vidare gillar du att lära dig nya saker och ta dig an nya arbetsuppgifter om det behövs.

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Sök den här tjänsten genom att skicka in ditt CV och personligt brev till

tr-info@glimakra.com

Kontaktperson för mer information: Daniel Rosenqvist 0140-41222

Märk din ansökan i ämnesraden med “Ansökan Administratör”

Omfattning: Heltid, dagtid.

Placering: Tranås

Skaffa vårt nyhetsbrev

När du väljer att motta vårt nyhetsmail, ger du även ditt samtycke för att vi lagrar dina personuppgifter enligt GDPR. Läs mer här https://glimakra.com/om-oss/gdpr.