Lediga tjänster

Glimakra of Sweden AB är ett helägt dotterbolag till Garpco AB. Vi finns i Glimåkra i Östra Göinge kommun, där vi startade vår verksamhet 1948 med vävstolstillverkning, och sedan 2016 har vi även en tillverkande enhet i Tranås. Bolaget har tre huvudinriktningar: designade inredningsprodukter för offentlig miljö, vägg- och skärmsystem i kompaktlaminat för våta utrymmen och fanerade komponenter till möbel- och inredningsindustrin. Omsättningen uppgår till ca 150 mkr och hos oss jobbar ca 100 dedikerade och värdefulla medarbetare.

Vill du bli en av oss?

I listan nedan hittar du de lediga tjänster som just nu utannonseras. Klicka på det lediga jobb som överensstämmer med din kompetens för att få mer information och för att söka. Om vi inte har listat nåt så innebär det att vi inte har nån tjänst ute för tillfället.
Du kan alltid skicka in en spontanansökan till jobb@glimakra.com för jobb i Glimåkra eller till ansokan@glimakra.com för jobb i Tranås.

I den här broschyren kan du läsa om våra värdegrunder.

Välkommen med din ansökan!

Hyvlat trä

Skaffa vårt nyhetsbrev

När du väljer att motta vårt nyhetsmail, ger du även ditt samtycke för att vi lagrar dina personuppgifter enligt GDPR. Läs mer här https://glimakra.com/om-oss/gdpr.