Orgatec 2022

Vi vill passa på att tacka alla som kom förbi vår monter på Orgatec, vi tyckte att det var en riktigt lyckad mässa med många bra möten och diskussioner.

Ladda ner zip-fil med bilder

Glimakra of Sweden är ett svenskt företag med värdedrivande faktorer som skandinavisk akustisk högre design, större flexibilitet samt bättre kvalitet. Med dessa skapar vi gynnsamma ljudlandskap för olika typer av offentliga miljöer.

Kom förbi och diskutera era behov med oss i vår monter Q-031 i Hall 10.2. (Se hallplanen här)

Eller fyll i formuläret längst ner på sidan så återkommer vi till dig!

Produkter vi ställer ut

BuildUp Pods R1 & R2 | Barn 235 | Woofer | Gemini  | SiluettFloor
_

BuildUp-Pod-R1-i-Östanå_nytt-fanér

BuildUp Pod R1

BuildUp Pod R1 | Work är förberedd för en person som önskar en mer privat sfär, möblerad med både ett skrivbord och en soffa för läsning och avkopplande pauser.

BuildUp Pod R2

BuildUp Pod R2 | Coupé är designad för arbetspass eller informella möten för två personer, eller fler, med ett centrerat pelarbord och två soffor vända mot varandra.

Formgivare: Kauppi & Kauppi

Ladda ner pressrelease och högupplösta bilder

_

Barn 235

Barn 235 fungerar som en öppen, men samtidigt tyst, paviljong som kan användas som mötesplats och arbetsplats. Systemet är baserat på akustiska paneler monterade med avstånd, vilket ger möblerna en balanserad kombination av ljudabsorption och transparens för storskalig repetition i offentliga interiörer.

Formgivare: Kauppi & Kauppi

Ladda ner högupplösta bilder
_

ståbord, mötebord, konferensbord, bord

Woofer

Woofer mötesbord är ett flexibelt ljudabsorberande modulsystem, och kan gå från ett litet mötesbord på 1,2 meter till ett riktigt stort konferensbord på 6 meter.

Formgivare: Stone Designs

Ladda ner pressrelease och högupplösta bilder
_

golvskärm, avskärmning, skärm, skärmar

Gemini

Gemini mobila skrivtavla är en flexibel multifunktionsmöbel som fungerar lika bra som avdelare, skrivtavla eller mobil förvaringshylla.

Formgivare: Stone Designs

Ladda ner pressrelease och högupplösta bilder

_

Siluett

Den mobila skrivtavlans mjuka form är enkel och lugnande. De skiftande storlekarna ger en känsla av naturen, som en serie träd där ingen är den andra lik. Ju större kombination av olika storlekar, desto mindre känsla av att befinna sig på ett kontor, utan snarare i naturen.

Formgivare: Brad Ascalon

Ladda ner pressrelease och högupplösta bilder


_

Berätta mer

Frågor? Tala direkt med någon av våra experter. Lämna ditt telefonnummer eller din e-postadress så kommer vi att kontakta dig.

Kontakta mig