Stockholm Furniture Fair 2023

Go to English version

Glimakra of Sweden är ett svenskt företag med värdedrivande faktorer som skandinavisk akustisk högre design, större flexibilitet samt bättre kvalitet. Med dessa skapar vi gynnsamma ljudlandskap för olika typer av offentliga miljöer.

Kom förbi och diskutera era behov med oss i vår monter A19:12!

Eller fyll i formuläret längst ner på sidan så återkommer vi till dig!

Produkter vi ställer ut

BuildUp Sofa | BuildUp Pavilion R4 | BuildUp Pod R8 | BuildUp Pods R1 & R2 | Woofer | Gemini | Wakufuru | Cero skrivtavla

_

BuildUp Pavilion R4 - Lounge med soffa

BuildUp Sofa

Den allra senaste utvecklingen av BuildUp Pods & Pavilions lanseras under Stockholm Furniture Fair 2023 – en helt ny soffa som adderar en loungekänsla nya funktioner till det större systemet. Sofforna tillgodoser behovet av generösa sittplatser för att umgås med vänner och kollegor. En plats för att varva ner, läsa eller ladda dina enheter. De nya soffelementen är designade för att passa de rundande insidorna, eller svepa om poddarnas och paviljongernas utsidor. Utöver att erbjuda självklara sittplatser kan nya BuildUp Sofa bidra till ett behagligt interiört landskap, som tar till vara mellanrummen.

Formgivare: Kauppi & Kauppi

Ladda ner pressrelease och högupplösta bilder

_

paviljong, pod, rum i rum, mötesrum

BuildUp Pavilion R4

BuildUp Meeting Pods & Pavilions är en kollektion storskaliga, akustiska mötesrum. Designen präglas av öppenhet, funktionalitet och tillgänglighet – med syfte att skapa inbjudande mötesplatser som samtidigt delar in och definierar stora interiörer.

Formgivare: Kauppi & Kauppi

BuildUp Meeting Pod R8 i tom fabrikslokal

BuildUp Pod R8

BuildUp Meeting Pods & Pavilions är en kollektion storskaliga, akustiska mötesrum. De tygklädda väggelementen har en lika god ljudabsorption på in- och utsidor, vilket gör att mötesrummen även fungerar som en effektiv akustisk lösning för den större interiören som omger poddarna.

Formgivare: Kauppi & Kauppi

_

BuildUp-Pod-R1-i-Östanå_nytt-fanér

BuildUp Pod R1 

BuildUp Pod R1 | Work är förberedd för en person som önskar en mer privat sfär, möblerad med både ett skrivbord och en soffa för läsning och avkopplande pauser.

BuildUp Pod R2

BuildUp Pod R2 | Work är förberedd för en person som önskar en mer privat sfär, möblerad med både ett skrivbord och en soffa för läsning och avkopplande pauser.

Formgivare: Kauppi & Kauppi

Ladda ner pressrelease och högupplösta bilder

_

Barn 235

Barn 235 fungerar som en öppen, men samtidigt tyst, paviljong som kan användas som mötesplats och arbetsplats. Systemet är baserat på akustiska paneler monterade med avstånd, vilket ger möblerna en balanserad kombination av ljudabsorption och transparens för storskalig repetition i offentliga interiörer.

Formgivare: Kauppi & Kauppi

Ladda ner högupplösta bilder
_

ståbord, mötebord, konferensbord, bord

Woofer

Woofer mötesbord är ett flexibelt ljudabsorberande modulsystem, och kan gå från ett litet mötesbord på 1,2 meter till ett riktigt stort konferensbord på 6 meter.

Formgivare: Stone Designs

Ladda ner pressrelease och högupplösta bilder
_

golvskärm, avskärmning, skärm, skärmar

Gemini

Gemini mobila skrivtavla är en flexibel multifunktionsmöbel som fungerar lika bra som avdelare, skrivtavla eller mobil förvaringshylla.

Formgivare: Stone Designs

Ladda ner pressrelease och högupplösta bilder

_

bench, table, furniture, workplace, quality, ljuddämpande, soundabsorbing , akustisk design, kontorsmöbler, soundabsorption, sound reducing, acoustic design, scandinavian design, office furniture, ljudabsorberande, kvalitet, arbetsplats

Wakufuru

Wakufuru är ett system med bord och bänkar som sammanför ljudabsorption och massivträ på ett innovativt sätt. Möblernas unika hörnlösning skapar ett konsekvent system där alla bords- och bänkenheter är uppbyggda på precis samma sätt, oavsett storlek eller höjd. Under varje möbel döljs en effektiv ljudabsorbent uppbyggd i flera skikt.

Formgivare: Kauppi & Kauppi

skrivtavla, whiteboard

Cero r100 skrivtavla

Cero skrivtavla är en magnetisk whiteboard som delar samma vackra formspråk som Cero Bordsskärmar, med antingen 15 mm eller 100 mm hörnradie. Kanten har en mjukt inverterad radie, vilket ger tavlan en exklusiv känsla.

Formgivare: Team Glimakra


_

Berätta mer

Frågor? Tala direkt med någon av våra experter. Lämna ditt telefonnummer eller din e-postadress så kommer vi att kontakta dig.

Kontakta mig