BuildUp Pods ställs ut på Stockholm Creative Edition

Den 19 maj, kl. 10 och 15, håller designduon Kauppi & Kauppi en föreläsning om våra BuildUp Pods, historien bakom dem och samarbetet med Glimakra of Sweden. Vi kommer att ha vår nya BuildUp Pod R1 uppe på Stockholm Creative som du är välkommen att komma och titta på.

BuildUp Pod R1 och BuildUp Pod R2 präglas av öppenhet, funktionalitet och tillgänglighet – med syfte att skapa inbjudande arbets- och mötesplatser och att bidra till behagliga ljudmiljöer. Dämpade akustiska rum med en lika luftig känsla som omfamnande mysighet, som följer det övergripande formspråket för det tidigare lanserade BuildUp-systemet.

Alla pods har generösa ingångar utan trösklar som stängs med gardiner. Utrymmena är behagligt upplysta av integrerade LED-ljusremsor mellan takbjälkarna i trä, kombinerat med ytterligare belysning på väggen eller bordet. Den självbärande konstruktionen är snabb och enkel att installera.

Läs mer om BuildUp Pod R2

Skaffa vårt nyhetsbrev

När du väljer att motta vårt nyhetsmail, ger du även ditt samtycke för att vi lagrar dina personuppgifter enligt GDPR. Läs mer här https://glimakra.com/om-oss/gdpr.