Glimakra of Sweden introducerar nya varianter av prisbelönta BuildUp Pods

Nya BuildUp Pod R1 och R2, av designduon Kauppi och Kauppi, präglas av öppenhet, funktionalitet och tillgänglighet – med syfte att skapa inbjudande arbets- och mötesplatser och att bidra till behagliga ljudmiljöer. Dämpade akustiska rum med en lika luftig känsla som omfamnande mysighet, som följer det övergripande formspråket för det tidigare lanserade BuildUp-systemet.

BuildUp Pod (3m²) har en rundad form och erbjuds i två olika konfigurationer. Coupé-versionen är designad för arbetspass eller informella möten för två personer, eller fler, med ett centrerat pelarbord och två soffor vända mot varandra. Pod Work är förberedd för en person som önskar en mer privat sfär, möblerad med både ett skrivbord och en soffa för läsning och avkopplande pauser. Som namnet antyder är den runda Solo R1 (1,4m²) avsedd för en person som söker en liten personlig hörna. Utrustad med ett skrivbord eller en bekväm soffa skapas ett lugnt, dämpat utrymme utan visuell distraktion. Alla BuildUp Pods kan även levereras helt utan inredning, redo att fritt möbleras av arkitekter.

Alla poddar har generösa välkomnande entréer utan trösklar som stängs till med gardiner. Utrymmena är behagligt upplysta av integrerade LED-lister mellan träbjälkarna i taket, kombinerat med extra belysning på vägg eller bord. Bekvämt placerade eluttag gör det enkelt för användare att koppla in önskade enheter. De tygklädda väggelementen har en lika god ljudabsorption på in- och utsidor, vilket gör att mötesrummen även fungerar som en effektiv akustisk lösning för den större interiören som omger poddarna. Den självbärande konstruktionen går snabbt och enkelt att installera.

Nya Produkter:
BuildUp Pod R2 | Coupé
BuildUp Pod R2 | Work
BuildUp Pod R2

BuildUp Pod R1 | Work
BuildUp Pod R1 | Read
BuildUp Pod R1

Ladda ner pressrelease och högupplösta bilder.

Skaffa vårt nyhetsbrev

När du väljer att motta vårt nyhetsmail, ger du även ditt samtycke för att vi lagrar dina personuppgifter enligt GDPR. Läs mer här https://glimakra.com/om-oss/gdpr.