LimbusBarn & Fences

Press release, 1 februari, 2018

Glimakra of Sweden presenterar en familj av repeterbara rumsdelare och en dämpad paviljong för möten och arbete av designern Johan Kauppi.

Fridfulla tysta vinterlandskap har inspirerat Glimakra of Sweden och Johan Kauppi i
deras senaste samarbete. Tillsammans har de utvecklat en familj möbler för akustiskt
balanserade arbetsmiljöer – samtidigt som ett öppet kontorslandskap bibehålls. Barn
& Fences handlar om horisontalitet, repetition och transparens.

meeting place, workplace, furniture, workplace, quality, ljuddämpande, soundabsorbing , akustisk design, kontorsmöbler, soundabsorption, sound reducing, acoustic design, scandinavian design, office furniture, ljudabsorberande, höj- och sänkbart, kvalitet, arbetsplats

LimbusBarn & Fences är en samling golvskärmar och en paviljong utformad för att dela in och definiera områden i kontorsmiljöer och storskaliga interiörer. Ett system med finstämda detaljer, mjuka repeterade linjer och men en stor flexibilitet – målet är att göra öppna interiörer ljudmässigt behagliga.

LimbusBarn fungerar som en öppen, men samtidigt tyst, paviljong som kan användas som mötesplats och arbetsplatser. Antalet paviljonger och hur de placeras i förhållande till varandra förstärker det uttryck man vill skapa i rummet. Ska de upplevas som ett litet kluster av stugor avsedda för kreativa möten eller som en ”sammanträdeslada”? Eller varför inte placerad en som en avsides fristående skrivarstuga, när det behövs extra fokus? Paviljongen har ett askgolv, eluttag och är förberett för hängande pendelarmaturer.

LimbusFence kan upprepas i rader, används för att dela in och för att definiera områden i kontor och storskaliga offentliga interiörer. Limbus Fence egenskaper är en intressant kombination av fristående stabilitet och stor flexibilitet, på så sätt kan systemet enkelt användas även när vill man skapa tillfälliga områdesdefinitioner, gångstråk, böljande former eller zick-zack-hörn. Systemet använder högkvalitativt utformade hakar för att fästa fast bafflarna och för att skapa stabilitet. Endast några skruvar behövs för att montera fötter och kopplingsrör.

meeting place, workplace, furniture, workplace, quality, ljuddämpande, soundabsorbing , akustisk design, kontorsmöbler, soundabsorption, sound reducing, acoustic design, scandinavian design, office furniture, ljudabsorberande, höj- och sänkbart, kvalitet, arbetsplats

Lansering: Stockholm Furniture Fair, 6 Februari 2018

Läs mer: https://glimakra.com/product/limbusbarn-fences/

Ladda ner: Mediapack

#glimakra.of.sweden #limbus #barn&fences

Presskontakt: Rita Katakalidou rita@glimakra.com

 

Skaffa vårt nyhetsbrev

När du väljer att motta vårt nyhetsmail, ger du även ditt samtycke för att vi lagrar dina personuppgifter enligt GDPR. Läs mer här https://glimakra.com/om-oss/gdpr.