Produktnyheter 2024

Code laptopbord

Upptäck den perfekta följeslagaren för ditt moderna arbetsliv med vårt fristående pulverlackerade laptopbord. Det robusta och stadiga bordet är ändå enkelt att förflytta för att passa din arbetsmiljö, med det praktiska handtaget integrerat i toppskivan.

Code laptopbord herobild

Läs mer på produktsidan

 

Limbus SUB 40 bordsskärm

Limbus SUB 40 bordsskärm är en perfekt komplettering till Limbus Original när behovet är en homogen fyllning för att uppnå specifika ljudabsorptionskrav. Med sina raka hörn och dekorativa keder runt skärmen bibehåller den samma stilrena estetik som Limbus Original.

Limbus SUB 40 bordsskärm

Läs mer på produktsidan

 

Limbus Sub skiljevägg

En innovativ sammanslagning av Limbus Sub golvskärmar och Limbus Sub arbetsbås med en lockande svängd design. Denna intelligenta systemlösning låter dig skapa rumsskapande avskärmningar som absorberar ljud med stil. Snabb montering är en given fördel tack vare de smidiga integrerade hakkopplingarna.

Limbus Sub Partitions i mötesyta

Läs mer på produktsidan

 

Limbus Original Bordsskärm R100

Vår mest avancerade bordsskärm får nu ytterligare anpassningsmöjligheter. Vi erbjuder nu vår Limbus Original bordsskärm med en rundad kant med radie 100 mm.

Limbus Original bordsskärm R100 transparent bakgrund

Läs mer på produktsidan

 

Arrow arbetsbås

Arrow Arbetsbås är en avancerad och högeffektiv produkt, utvecklad för att erbjuda enastående ljudabsorberande egenskaper. Konstruktionen är hållfast och öppnar upp möjligheter för innovativa lösningar inom kopplingar och konfiguration.  Båsen finns i C-, S- och H-uppställningar samt kvartsskivor och står på svarta koniska nivåfötter.

Läs mer på produktsidan

Skaffa vårt nyhetsbrev

När du väljer att motta vårt nyhetsmail, ger du även ditt samtycke för att vi lagrar dina personuppgifter enligt GDPR. Läs mer här https://glimakra.com/om-oss/gdpr.