Ses vi på Clerkenwell?

Om du inte har möjlighet att komma till vår stora öppningsfest kanske vi kan träffas på Clerkenwell Design Week istället? Vi kommer att vara på plats hela veckan. Kom förbi för att utforska svensk kvalitet och design.

Kolla in våra schemalagda evenemang här.

Clerkenwell Design Week, Storbritanniens ledande designfestival, återvänder 21-23 maj 2024 för sin 13:e upplaga.

Utforska en rad olika utställningar, 150+ showrooms, engagerande installationer, föreläsningar, hundratals programpunkter, aktiviteter från lokala aktörer och lockande erbjudanden från områdets mest populära matställen och barer.

Besök de över 150 utställningslokalerna, utforska internationella varumärken i Design Fields, upptäck en ny favorit i Light, hitta den perfekta finishen i Elements, knyt kontakter med specialister inom handel och arbetsplatser i Contract & Work, botanisera bland inhemska talanger i British Collection, upptäck innebörden av lyx i Detail, möt nya designtalanger i Platform och upptäck popup-aktiviteter och aktiveringar i Old Sessions House.

Läs mer och registrera dig kostnadsfritt på www.clerkenwelldesignweek.com

Clerkenwell design week Glimakra of Sweden

Skaffa vårt nyhetsbrev

När du väljer att motta vårt nyhetsmail, ger du även ditt samtycke för att vi lagrar dina personuppgifter enligt GDPR. Läs mer här https://glimakra.com/om-oss/gdpr.