SiluettFloor och SiluettFloor Glass

De skiftande storlekarna ger en känsla av naturen, som en serie träd där ingen är den andra lik. Inspiration och utseende:

– Den mjuka formen är enkel och lugnande. Som en hybrid av både organisk och geometrisk natur, en avkopplande form utan hårda kanter.
– Olika mått på formen möjliggör ett lekfullt eller konservativt arrangemang.
– De skiftande storlekarna ger en känsla av naturen, som en serie träd där ingen är den andra lik. Ju större kombination av olika storlekar, desto mindre känsla av att befinna sig på ett kontor, utan snarare i naturen.
– Möjligheten att använda de mångsidiga enheterna tillsammans ger ett vackert och mindre förutsägbart utseende och får dem att samarbeta snyggt. De blir skulpturella i sina former.
– Den böjda plywoodbasen var en lösning avsedd att binda produkten tillbaka till varumärket, som betonar användningen av högkvalitativt trä.

Användningsområden på arbetsplatsen:
– Siluett Collections möjliggör en arbetsplats som dämpar ljud, avlägsnar visuella störningar och ger en känsla av integritet, både individuellt och inom en liten arbetsgrupp.
– Finns att få med magnetisk skrivtavla för individuella anteckningar eller för grupparbeten och presentationer. Detta främjar ett gott samarbete mellan medarbetarna, samtidigt som man uppmuntrar till att dela upp idéer och information inom en grupp.
– Med de inbyggda hjulen är Siluett Collections lätt att flytta och uppmuntrar tanken att kontoret är ett utrymme som ändras utifrån anställdas behov och tillfälle. Den kan enkelt flyttas för enskild användning, eller i multiplar för att skapa ett rum för tillfälliga möten eller konferensrum. Dessutom kan den enkelt rullas bort när den inte längre behövs.

Lansering: Stockholm Furniture Fair, 5 Februari 2019
Design: Brad Ascalon
Läs mer: https://glimakra.com/product/siluett-golvskarm/ och https://glimakra.com/product/siluett-mobil-skrivtavla/
Ladda ner: SiluettFloor
#glimakra.of.sweden #siluettfloor #siluettfloorglass
Presskontakt: Rita Katakalidou rita@glimakra.com

Skaffa vårt nyhetsbrev

När du väljer att motta vårt nyhetsmail, ger du även ditt samtycke för att vi lagrar dina personuppgifter enligt GDPR. Läs mer här https://glimakra.com/om-oss/gdpr.