Vi finns i monter F12/G13 Pavillion 1 på Workspace Expo-mässan i Paris, 4 – 6 april 2023

Ända sedan starten 1948 har vår specialitet varit att framställa det bästa ur trä. Idag är akustisk design den huvudsakliga verksamheten för Glimakra of Sweden.

För att säkerställa estetisk och teknisk kvalitet, arbetar våra designers och möbelsnickare nära tillsammans, under samma tak. Vi är måna om att arbeta med högsta kvalitet för att ge möblerna ett långt liv och så lite påverkan på naturen som möjligt.

Välkommen att titta förbi vår monter i Paris där vi presenterar några av våra mest eftertraktade produkter till det öppna kontorslandskapet eller offentlig miljö. Vår BuildUp Pod har tagits emot med öppna armar då den finns i flera storlekar med många användningsområden. Barn är ännu en intressant variant som visar vår idé om avskildhet men ändå inte exkluderande. Både Barn och BuildUp Pods är designad av Kauppi & Kauppi. Även Hexagonen är perfekt för arbetsplatser som behöver flexibilitet och kan växa systematiskt, eftersom den kan byggas på alltmedan företaget växer och fler bekväma arbetsplatser behövs.

Upptäck produkter som är lika vilsamma för ögat som för örat. Varmt välkommen till oss!

Glimåkras monter på Workspace Expo 2023

Glimåkras monter på Workspace Expo 2023

 

Skaffa vårt nyhetsbrev

När du väljer att motta vårt nyhetsmail, ger du även ditt samtycke för att vi lagrar dina personuppgifter enligt GDPR. Läs mer här https://glimakra.com/om-oss/gdpr.