Vi söker en produktionschef

Nu söker Glimakra of Sweden en produktionschef med bred erfarenhet från tillverkningsindustrin. Är du en utpräglad ledare som kan coacha och utveckla både medarbetare och processer, samt visa vägen mot en effektiv produktion? Då är det kanske just dig vi söker!

Om tjänsten

I rollen som produktionschef hos oss ansvarar du för det operativa arbetet som rör vår produktion. I dina uppgifter ingår att ansvara för den dagliga styrningen av produktionen inom både säkerhet, kvalitet och leveranser. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta riskanalyser, bemanning, kvalitetssäkring, förbättringsarbete och kompetensutveckling.

Vi är ett litet företag där du får stort eget ansvar, vilket vi hoppas att du är bekväm med. Som anställd hos oss har du goda utvecklingsmöjligheter, både inom din roll och mot att utveckla verksamhetens produktionsprocesser. Här får du kompetenta arbetskamrater som kommer att hjälpa dig att komma in i din nya roll. Hos oss får du friskvårdsbidrag, dator, telefon, trevliga kollegor och härliga personalfester.

Om dig

För att lyckas i rollen har du relevant teknisk utbildning eller arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Vi önskar att du har mångårig erfarenhet (5–7 år) som chef eller ledare, gärna inom träindustrin. Du är en teamplayer, men har inga problem med att jobba självständigt. Att förbättra processer och utveckla dina medarbetare ligger dig varmt om hjärtat. Du har ett stort kundfokus med goda kommunikativa egenskaper. Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska.

Om oss

Glimakra of Sweden AB är ett helägt dotterbolag till Garpco AB. Vi finns i Glimåkra i Östra Göinge kommun, där vi startade vår verksamhet 1948 med vävstolstillverkning, och sedan 2016 har vi även en tillverkande enhet i Tranås. Bolaget har tre huvudinriktningar: designade inredningsprodukter för offentlig miljö, vägg- och skärmsystem i kompaktlaminat för våta utrymmen och fanerade komponenter till möbel- och inredningsindustrin. Omsättningen uppgår till ca 150 mkr och hos oss jobbar ca 100 dedikerade och värdefulla medarbetare. Vi är anslutna till TMF.

Låter det här som en arbetsplats och tjänst för dig?

Tjänsten är tillsatt. 

Skaffa vårt nyhetsbrev

När du väljer att motta vårt nyhetsmail, ger du även ditt samtycke för att vi lagrar dina personuppgifter enligt GDPR. Läs mer här https://glimakra.com/om-oss/gdpr.