Vill du bli vår nya medarbetare inom produktion i Tranås?

Glimakra of Sweden är ett helägt dotterbolag till Garpco AB. Vi är ett genuint svenskt företag med värdedrivande faktorer som skandinavisk akustiskt högre design, större flexibilitet och bättre kvalitet. Med dessa skapar vi gynnsamma ljudlandskap för olika typer av offentliga miljöer. För att säkerställa estetisk och teknisk kvalitet med rätt ljudabsorption arbetar våra designers och möbelsnickare nära varandra. Vi använder rena, oblandade material och är miljö-och kvalitetscertifierade enligt ISO 14001 och ISO 9001. Vår verksamhet bedrivs i egna lokaler med två fabriker i Sverige. Med dotterbolag omsätter vi ca 300 mkr och har drygt 100 anställda.  Mer om oss hittar du på www.glimakra.com, www.Trece.se www.qbena.se

Vill du bli vår nya medarbetare inom Produktion i Tranås?

Vi söker nu en lackerare till vår ytbehandlingsavdelning som antingen har god erfarenhet eller mindre och vill lära sig mer!

Vår produktion består av två lackeringslinjer samt två sprutboxar för handlackering där vi lackerar träkomponenter till inredning och möbelindustrin. Som lackerare arbetar du med alla förekommande arbetsuppgifter inom lackering såsom visst förarbete, lackering i linje och justering. Detta innebär att du bland annat utför slipning, maskering och spackling innan materialet matas in i linjen. Du tar även emot material och kvalitetsgranskar det innan det går vidare i processen. Målet är också att du på sikt lär dig att starta och manövrera samtliga maskiner i linjerna. Vi jobbar i team på två eller tre personer vid våra lacklinjer så vi ställer höga krav på samarbetsförmåga och kommunikation.

Vem är du?

– Du är praktisk lagd och har ett tekniskt intresse.

– Du har hög arbetsmoral, är noggrann och kvalitetsmedveten med öga för förbättringar.

– Du är flexibel med vilja och förmåga att utvecklas på kort och lång sikt.

– Du är engagerad med ett positivt sinne, ett skratt förlänger livet.

Meriterande är om du som söker har någon form av industribakgrund sedan tidigare och inte har något emot att arbeta fysiskt med kroppen. B-körkort och truckkort är önskvärt men inget krav. Tjänsten är dagtid och heltid. Glimakra of Sweden är anslutna till TMF och GS-facket.

Välkommen med din ansökan med CV till anna.kullander@glimakra.com senast den 16/7.

Skaffa vårt nyhetsbrev

När du väljer att motta vårt nyhetsmail, ger du även ditt samtycke för att vi lagrar dina personuppgifter enligt GDPR. Läs mer här https://glimakra.com/om-oss/gdpr.