Fjärde designpriset till BuildUp Meeting Pods & Pavilions

Vi är oerhört glada och stolta att BuildUp Meeting Pods & Pavilions fick mottaga Interior Design Magazine’s Best of year 2021 Winner i kategorin contract partitions + wall systems: pods. Tidigare i veckan blev poddarna även utnämnda till Winner i Muuuz awards. Det är det fjärde priset på rad som delas ut till BuidUp Meeting Pods & Pavilions. Under hösten har poddarna även belönats med utmärkelsen Winner i German Design Award 2022 samt det prestigefyllda priset Winner i Archiproducts design awards 2021.

BuildUp Meeting Pods & Pavilions är en ny kollektion akustiska mötespoddar och paviljonger inspirerade av skogen. Ett koncept som präglas av öppenhet, tillgänglighet och funktionalitet. Utvecklat av Glimakra of Sweden i samarbete med Kauppi & Kauppi designstudio.

”Föreställ dig en glänta i skogen, ett behagligt rum där träden omfamnar och du gärna stannar kvar en stund. En dämpad vilsam plats, men som aldrig är helt tyst. Under designprocessen med BuildUp, har vi hela tiden burit med oss skogen som en inspiration. Visionen har varit att skapa välkomnande, behagliga mötesrum som varken stänger in eller stänger ute. Rum som erbjuder fokus, men som inte nödvändigtvis är knäpptysta. Miljöer som känns naturliga att vistas i tillsammans.” – Kauppi & Kauppi

Läs mer om BuildUp Meeting Pods & Paviions.

Skaffa vårt nyhetsbrev

När du väljer att motta vårt nyhetsmail, ger du även ditt samtycke för att vi lagrar dina personuppgifter enligt GDPR. Läs mer här https://glimakra.com/om-oss/gdpr.