Glimakra of Sweden expanderar för den internationella marknaden

Efter ett antal utmärkelser, som exempelvis Guld i German Design Award, så har uppmärksamheten för Glimakra of Sweden ökat i Europa och andra delar av världen.
”Vi vill kunna erbjuda samma höga servicenivå för alla kunder och nu när trycket på oss utanför Norden har ökat, väljer vi att tillsätta resurser på Exportmarknaden”, säger VD Anders Barrklint.

Göran Karlsson, nuvarande sälj/marknadschef blir ny Exportchef. Han har många års erfarenhet i företaget och har ett brett nätverk i Europa.

Christian Dahlström, platschef på anläggningen i Tranås, blir ny Sälj/Marknadschef. Han har lång och gedigen branscherfarenhet och kommer kunna bidra med att knyta ihop Glimakra of Sweden´s affärsområden, samt skapa ytterligare fokus och tydlighet för våra kunder.

”Jag ser verkligen fram emot att fortsätta utveckla Glimakra of Sweden´s fantastiska produktutbud, samt skapa och förvalta nya och gamla relationer. Vår ambition är fortsatt att skapa möbler med fokus på akustik och design, för behagligare offentliga miljöer. Det känns oerhört motiverande för mig, att förändra och förbättra människors vardag, och min ambition är att så många som möjligt skall kunna njuta av våra fantastiska produkter”, säger Christian.

”Vi tror mycket på den här satsningen och ser fram emot våra nya internationella kundrelationer”, avslutar VD Anders Barrklint.

Skaffa vårt nyhetsbrev

När du väljer att motta vårt nyhetsmail, ger du även ditt samtycke för att vi lagrar dina personuppgifter enligt GDPR. Läs mer här https://glimakra.com/om-oss/gdpr.