Glimakra of Sweden lanserar BuildUp Sofa, ett nytt spännande tillägg till systemet BuildUp Pods & Pavilions

BuildUp Pods & Pavilions är en prisbelönt kollektion med akustiska mötespoddar och paviljonger inspirerade av skogen. Ett koncept som präglas av öppenhet, tillgänglighet och funktionalitet med design av Kauppi & Kauppi för Glimakra of Sweden.

Konceptet BuildUp positionerar sig i gränslandet mellan arkitektur och möbler. Storskaliga mötesrum som omdefinierar arketypen av en podd – en design där rumsupplevelsen har värderats lika högt som akustiken. Öppna, luftiga rum som är inkluderande och följer en skandinavisk designtradition.

Den första introduktionen av BuildUp Pods & Pavilions 2021 omfattade tre poddar i olika storlekar, samt en helt öppen paviljong. 2022 adderades ytterligare två mindre poddar till kollektionen.

Den allra senaste utvecklingen av BuildUp Pods & Pavilions lanseras under Stockholm Furniture Fair 2023 – en helt ny soffa som adderar en loungekänsla nya funktioner till det större systemet. Sofforna tillgodoser behovet av generösa sittplatser för att umgås med vänner och kollegor. En plats för att varva ner, läsa eller ladda dina enheter. De nya soffelementen är designade för att passa de rundande insidorna, eller svepa om poddarnas och paviljongernas utsidor. Utöver att erbjuda självklara sittplatser kan nya BuildUp Sofa bidra till ett behagligt interiört landskap, som tar till vara mellanrummen.

 

Ladda ner press release och bilder för BuildUp Sofa

 

BuildUp Pod R4 Sofa

Skaffa vårt nyhetsbrev

När du väljer att motta vårt nyhetsmail, ger du även ditt samtycke för att vi lagrar dina personuppgifter enligt GDPR. Läs mer här https://glimakra.com/om-oss/gdpr.