Glimakra of Sweden lanserar Cero – en helt ny produktfamilj – i sortimentet

Glimakra of Sweden utökar sortimentet med en ny produktfamilj – Cero. Cero bordsskärm och Cero skrivtavla erbjuds i två hörnradier, r15 och r100. Produkterna är svensktillverkade och möter kraven på funktion och pris. Cero håller hög kvalitet, är möbelfakta-certifierade och finns i en mängd storlekar.

Cero desk screen – möter kraven på funktion, hållbarhet och pris

Cero bordsskärm utvecklades i syfte att skapa en funktionell och prisvärd ljudabsorberande bordsskärm. Skärmen är svenskproducerad med fokus på miljö och hållbarhet, vi använder därför enbart återvunnet ljudabsorberande material, samt träråvaror som är lokalt producerade och som har en bevisad spårbarhet. Cero bordsskärm har mycket goda ljudabsorptionsvärden och finns tillgänglig som både front och sidoskärm med ett selekterat urval av dekorativa tyger. Skärmen ger ett sobert och neutralt intryck där valen sträcker sig till raka och runda hörn.

Mer info och bilder:

https://glimakra.com/product/cero-bordsskarm-r100/

https://glimakra.com/product/cero-bordsskarm-r15/

Cero – en svensktillverkad magnetisk skrivtavla

Cero skrivtavla är en magnetisk whiteboard som delar samma vackra formspråk som Cero bordsskärmar, med antingen 15 mm eller 100 mm hörnradie. Cero skrivtavla är tillverkad med en solid björkplywood som bärare. Kanten har en mjukt inverterad radie, vilket ger tavlan en exklusiv känsla. Cero skrivtavla finns tillgänglig i många storlekar, och kan enkelt monteras antingen vertikalt eller horisontellt, med vårt mycket enkla upphängningssystem.

Mer info och bilder:

https://glimakra.com/product/cero-skrivtavla-r100/

https://glimakra.com/product/cero-skrivtavla-r15/

Ladda ner pressrelease och bilder.

Skaffa vårt nyhetsbrev

När du väljer att motta vårt nyhetsmail, ger du även ditt samtycke för att vi lagrar dina personuppgifter enligt GDPR. Läs mer här https://glimakra.com/om-oss/gdpr.