Glimakra of Sweden stolt huvudsponsor till inredningsarkitektur.se

Inredningsarkitektur.se (IA) samlar allt om inredningsarkitektur på ett ställe. Syftet är att öka kunskapen och intresset för inredningsarkitektur, både som ämne och som yrkesdisciplin. Med hjälp av fakta, inspiration och verktyg för både proffs och intresserade privatpersoner agerar sajten primär information- och kommunikationsplattform. Sajten är gratis och öppen för alla.

I Sverige råder det i dag brist på utbildade inredningsarkitekter. Samtidigt upplever landets yrkesverksamma inredningsarkitekter att deras kompetens ofta är okänd för näringsliv och allmänhet. Det vill IA ändra på. Sajten är till för att guida dig som går i tankar att utbilda dig till inredningsarkitekt eller som precis börjat utbilda dig, men också till den som redan är inredningsarkitekt.

IA vill ge inredningsarkitektur en plattform där den blir synlig, transparent och påverkningsbar.

”Vi ser det som en självklarhet att samarbeta med IA då vi själva arbetar tätt med många inredningsarkitekter”, säger Christian Dahlström, Sälj- och marknadschef för Glimakra of Sweden.
”Det är viktigt för oss att finnas med i dialogen kring inredningsarkitekternas behov av information, utbildning och andra redskap för att föra utvecklingen av inredningsdesign framåt.”

 

Kristin Östberg, initiativtagare till IA, avslutar med att tacka Glimakra of Sweden för insatsen i ledet att stärka svensk inredningsarkitektur; ”Vi behöver samlas för att utveckla ämnet och yrket i rätt riktning och för att få en starkare röst. Glimakra of Swedens anslutning och stöd är värt otroligt mycket för svensk inredningsarkitektur.”

Skaffa vårt nyhetsbrev

När du väljer att motta vårt nyhetsmail, ger du även ditt samtycke för att vi lagrar dina personuppgifter enligt GDPR. Läs mer här https://glimakra.com/om-oss/gdpr.