Vi ses på 3 days of design!

Utställningen kommer att hållas från den 7-9 juni och kommer att visa upp det senaste inom inredningsdesign, inklusive de prisbelönta öppna poddarna (både BuildUp och Barn 235) designade av Kauppi & Kauppi. Adressen är Borgergade 17 C, ett utmärkt läge i hjärtat av Köpenhamn.

Öppettider:
Onsdag 7/6 10.00 – 18.00
Torsdag 8/6 10.00 – 20.00 (After work 16.00 – 20.00. Anmälan sker här)
Fredag 9/6 10.00 – 18.00

Eventet lovar att bli en inspirerande presentation av Glimakra of Swedens senaste produktnyheter inom kontorsdesign.

BuildUp-kollektionen med öppna poddar och paviljonger är inspirerad av den dämpade och vilsamma ljudatmosfären som finns i skogarna, vilket speglar en skandinavisk designtradition i både form och funktion.

The Barn-kollektionen erbjuder en unik och innovativ lösning på utmaningen att skapa en välbalanserad akustisk arbetsmiljö i öppna kontorsutrymmen, aktivitetsbaserade arbetsplatser och utbildningssituationer.

Men besökarna kan förvänta sig att se en rad produkter på platsen, inte bara från Glimakra of Sweden utan också från Blå Station, Horreds och TreCe.

”Vi är verkligen glada över att få vara med på 3 days of Design i år och tycker att läget på Borgergade 17 C är anmärkningsvärt bra. Detta är en unik möjlighet att besöka fyra starka svenska designvarumärken.” Säger Anders Barrklint, VD Glimakra of Sweden.

Läs mer om 3 days of design

Skaffa vårt nyhetsbrev

När du väljer att motta vårt nyhetsmail, ger du även ditt samtycke för att vi lagrar dina personuppgifter enligt GDPR. Läs mer här https://glimakra.com/om-oss/gdpr.