Open Pods

Open Pods är Glimakra of Swedens banbrytande koncept för att skapa inbjudande och funktionella mötesplatser inom kontorsmiljöer. Dessa innovativa mötesrum, utformade av den välrenommerade designduon Kauppi & Kauppi, är en idealisk lösning för att möta dagens behov av effektiva och inspirerande arbetsmiljöer.  

Vad är Open pods? 

Det är en serie avskalade och akustiska mötesrum som kombinerar funktionalitet med design. Konceptet präglas av öppenhet, tillgänglighet och en tydlig inspiration från det vackra landskapet i norra Sverige. Dessa pods är skapade för att erbjuda en lugn och avskild plats för möten, arbete och kreativitet. De är utformade för att minska ljudstörningar och skapa en behaglig ljudmiljö, samtidigt som de tillför en estetisk dimension till inredningen. 

En variation för alla behov 

Open Pods-kollektionen erbjuder olika storlekar och konfigurationer för att passa olika ändamål. Från mindre arbetspods för en person till större paviljonger som kan rymma flera personer, finns det en variation som kan anpassas efter dina specifika behov. Oavsett om du behöver en privat plats för koncentration eller en plats för informella möten, har vi alternativ som passar. 

Akustik och design i harmoni 

En av de framstående egenskaperna är deras balanserade kombination av akustik och design. De tygklädda väggarna och taket är utformade för att absorbera ljud och minska efterklangen, vilket skapar en lugn och tyst miljö inuti poden. Samtidigt har designen en unik horisontell estetik som skapar en behaglig och visuellt tilltalande atmosfär. 

Flexibel och funktionell inredning 

Open Pods är utrustade med en rad detaljer för att möta olika användarbehov. Från skrivtavlor och TV-fästen till LED-belysning, eluttag och dold kabelgenomföring, är varje detalj noga utformad för att göra poden så funktionell och bekväm som möjligt. Dessutom kan de levereras helt utan inredning, vilket ger arkitekter friheten att skapa en anpassad inredning. 

Fördelarna: Förändrar arbetsmiljön 

Produkten erbjuder en rad fördelar för arbetsmiljön och de som använder dem: 

Ljudmiljö 

Genom att minska ljudstörningar och efterklang skapas en lugn och produktiv arbetsmiljö. 

Funktionell design 

De olika konfigurationerna och inredningsalternativen möjliggör anpassning efter olika arbetsbehov. 

Inspirerande mötesplatser 

Våra pods är idealiska för både informella möten och koncentrerat arbete, vilket skapar en dynamisk och mångsidig arbetsmiljö. 

Estetisk tillgång 

Den horisontella designen och estetiken bidrar till att förhöja inredningen och visuellt tilltala användarna. 

Genom att integrera Open Pods från Glimakra of Sweden kan du skapa en arbetsmiljö som är både funktionell och inspirerande. Dessa akustiska mötesrum ger användarna möjlighet att arbeta, samarbeta och mötas i en tyst och harmonisk omgivning. Med våra pods kan du ta ditt kontor till nästa nivå av effektivitet och komfort.

Berätta mer

Frågor? Tala direkt med någon av våra experter. Lämna ditt telefonnummer eller din e-postadress så kommer vi att kontakta dig.

Kontakta mig