Bord och sittmöbler

Vi på Glimakra of Sweden är stolta över att presentera vår unika kollektion av bord och sittmöbler som kombinerar design med ergonomi och funktionalitet.

Basketball – Aktiv sittmöbel för hälsa och komfort

Basketball är inte bara en sittmöbel; den är en lösning för ditt välmående. Med en ergonomisk design som aktiverar mag-, sido- och ryggmuskler, är den ett utmärkt komplement till din kontorsstol. Förbättra din hållning och minska risken för ryggproblem medan du lägger till en snygg inredningsdetalj på arbetsplatsen.

Campus – Moderna mötesbord och bänkar

Campus är vår kollektion av ljuddämpande mötesbord och bänkar. Dessa möbler, tillverkade av vitbetsad ask, är perfekta för aktivitetsbaserat arbete. Genom att kombinera trä och tyg på ett spännande sätt ger de en unik atmosfär till din arbetsplats. Den tygklädda insidan och balken ger produkterna en karakteristisk prägel.

Limbus – Ljudabsorberande soffor och fåtöljer

Limbus är vår serie av ljudabsorberande fåtöljer och soffor. Genom att använda Limbus skärmväggar som bas behåller de samma formspråk och kvalitet som våra andra produkter i Limbus-serien. Denna flexibilitet i tygval gör att du enkelt kan anpassa färgschemat till din arbetsmiljö.

Limbus Telefonbås – Diskret integritet för samtal

Limbus erbjuder även telefonbås för det aktivitetsbaserade kontoret. Dessa diskreta lösningar är perfekta för enskilt arbete eller telefonsamtal. Med deras rundade hörn och många tygval smälter de sömlöst in i din miljö.

Wakufuru – Innovation i trä

Wakufuru är ett system med bord och bänkar som kombinerar ljudabsorption och massivträ på ett unikt sätt. Oavsett storlek eller höjd är varje bords- och bänkenhet uppbyggd på samma sätt. Dolda under möblerna finns effektiva ljudabsorberande material, vilket skapar en tystare arbetsplats.

Woofer – Flexibla mötesbord med stil

Woofer mötesbord är ett flexibelt ljudabsorberande modulsystem. Det kan anpassas från ett litet mötesbord på 1,2 meter till ett stort konferensbord på 6 meter. Dess eleganta design, olika materialval och ett brett utbud av tyger gör Woofer till en idealisk akustisk lösning som även förbättrar inredningen på kontoret.

Ergonomi och arbetsmiljö

Ergonomi och arbetsmiljö är av avgörande betydelse för både medarbetares välbefinnande och organisationers framgång. En väl utformad arbetsplats som tar hänsyn till ergonomiska principer minskar risken för skador och besvär, vilket i sin tur minskar sjukfrånvaron och ökar produktiviteten. En god arbetsmiljö ökar också medarbetarnas engagemang och lojalitet gentemot företaget, vilket kan förbättra företagets attraktivitet på arbetsmarknaden. Dessutom minimerar en säker arbetsmiljörisken för olyckor och förbättrar den mentala hälsan hos de anställda. Företag som investerar i ergonomi och arbetsmiljö kan också följa lagkrav och regler, vilket är både en moralisk skyldighet och en juridisk nödvändighet.

Berätta mer

Frågor? Tala direkt med någon av våra experter. Lämna ditt telefonnummer eller din e-postadress så kommer vi att kontakta dig.

Kontakta mig