Skrivtavlor

Skrivtavlor: Den ultimata lösningen för moderna arbetsmiljöer

I en alltmer uppkopplad och snabbrörlig värld krävs det smarta och flexibla lösningar för att skapa en inspirerande och funktionell arbetsplats. Det är här skrivtavlor från Glimakra of Sweden kommer in. Vi erbjuder ett brett utbud av innovativa och stilrena skrivtavlor, perfekt anpassade för dagens arbetsmiljöer.

Cero skrivtavla R100: Elegans och funktion i ett

Cero skrivtavla R100 är en magnetisk whiteboard som delar samma vackra formspråk som Cero Bordsskärmar, med antingen 15 mm eller 100 mm hörnradie. Kanten har en mjukt inverterad radie, vilket ger tavlan en exklusiv känsla. Cero skrivtavla finns tillgänglig i många storlekar och kan enkelt monteras antingen vertikalt eller horisontellt, med vårt mycket enkla upphängningssystem.

Cero skrivtavla R100 är idealisk för kontor, konferensrum och kreativa miljöer där samarbete och kommunikation är nyckeln. Den är enkel att rengöra och ger en professionell och estetiskt tilltalande känsla till din arbetsplats.

Siluett: Naturens lugn på kontoret

Siluett är en mobil skrivtavla med en mjuk och lugnande form. Dess skiftande storlekar ger en känsla av naturen, som en serie träd där ingen är den andra lik. Ju större kombination av olika storlekar, desto mindre känsla av att befinna sig på ett kontor, utan snarare i naturen. De blir skulpturella i sina former.

Siluett möjliggör en arbetsplats som dämpar ljud, avlägsnar visuella störningar och ger en känsla av integritet, både individuellt och inom en liten arbetsgrupp. Denna mobila skrivtavla är perfekt för att skapa en dynamisk och flexibel arbetsplats där idéer kan flyta fritt och medarbetarna kan känna sig inspirerade.

Limbus skrivtavla: Kombinera form och funktion

Limbus skrivtavla är framtagna för att kombineras med Limbus väggabsorbenter. Dimensioner och upphängningslister är de samma. 16 standardstorlekar och möjlighet till special ger otaliga möjligheter. Skrivtavlan och ramen är vita, vilket ger en ren och modern känsla till arbetsplatsen.

Limbus skrivtavla är både praktisk och stilren, vilket gör den perfekt för kontor, mötesrum och utbildningsmiljöer. Den erbjuder en kombination av funktionalitet och design som skapar en harmonisk och effektiv arbetsmiljö.

Hållbarhet, miljö & kvalitet: En grundpelare i vår verksamhet

På Glimakra of Sweden strävar vi efter att vår verksamhet ska ha så liten påverkan på miljön som möjligt. Våra produkter är tidlösa och av förstklassig kvalitet med lång livslängd. Vi använder rena, oblandade material så långt det går, vilket underlättar återvinning av produkterna. För att ytterligare värna om miljön väljer vi leverantörer i närområdet, vilket minskar transportsträckorna.

Det är vår målsättning att tillgodose våra kunders krav vid varje enskild order efter de förutsättningar vi har. Våra kunder ska kunna lita på att leveransen sker i rätt tid och med rätt kvalitet. Glimakra of Sweden är miljö- och kvalitetscertifierade enligt ISO 14001 och ISO 9001. Flertalet av våra produkter är märkta med Möbelfakta, vilket innebär att de uppfyller hårda krav på kvalitet, miljö och socialt ansvar.

Tabell: Jämförelse av skrivtavlor

SkrivtavlaFördelarAnvändningsområdenStorlekar
Cero R100Magnetisk, stilren, enkel upphängningKontor, konferensrum, kreativa miljöerMånga storlekar
SiluettMobil, lugnande form, ljudabsorberandeDynamiska arbetsplatser, kreativa miljöerSkiftande storlekar
LimbusKombineras med väggabsorbenter, många storlekarKontor, mötesrum, utbildningsmiljöer

16 standardstorlekar, specialstorlekar

Varför välja Glimakra of Swedens skrivtavlor?

Vi på Glimakra of Sweden är stolta över att erbjuda skrivtavlor av högsta kvalitet och med tidlös design. Vårt löpande samarbete med många framstående formgivare säkerställer att vi alltid är i framkant när det gäller att utveckla och tillverka produkter för offentliga miljöer.

Vi tror på att skapa gynnsamma ljudlandskap och harmoniska arbetsmiljöer där människor kan trivas och prestera på bästa sätt. Genom att välja skrivtavlor från Glimakra of Sweden investerar du inte bara i en praktisk och snygg lösning för din arbetsplats, utan också i en produkt som bidrar till en bättre miljö och långsiktig hållbarhet.

Vi förstår att varje arbetsplats är unik, och därför erbjuder vi ett brett sortiment av skrivtavlor för att passa alla behov och stilar. Oavsett om du vill ha en enkel och stilren lösning som Cero R100, en mobil och lugnande skrivtavla som Siluett, eller en kombination av form och funktion som Limbus, har vi en lösning för dig.

Kontakta oss för mer information

Vi på Glimakra of Sweden är här för att hjälpa dig att hitta den perfekta skrivtavlan för din arbetsplats. Vår expertis och erfarenhet inom akustisk design och offentliga miljöer gör oss till det självklara valet för den som söker efter en kombination av hög kvalitet, hållbarhet och stil.

Om du har frågor eller önskar ytterligare information, tveka inte att kontakta oss via vår kontaktsida. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa den optimala arbetsplatsen med våra skrivtavlor!

Skrivtavlor är en viktig del av moderna arbetsplatser och offentliga miljöer. Glimakra of Swedens utbud av skrivtavlor erbjuder eleganta och funktionella lösningar för alla typer av miljöer. Med fokus på hållbarhet, miljö och kvalitet kan du vara säker på att du får en produkt som inte bara är praktisk och snygg, utan även bidrar till en bättre miljö. Välj mellan bland annat Cero R100, Siluett och Limbus skrivtavla för att hitta den perfekta lösningen för din arbetsplats. Kontakta oss för mer information och låt oss hjälpa dig att skapa den optimala arbetsmiljön!

Berätta mer

Frågor? Tala direkt med någon av våra experter. Lämna ditt telefonnummer eller din e-postadress så kommer vi att kontakta dig.

Kontakta mig