Receptionsdiskar

Glimakra of Sweden är ett företag som specialiserar sig på att tillverka högkvalitativa möbler med akustisk design, så som ljudabsorberande receptionsdiskar. Med vår kunskap skapar vi möbler med tidlös design och hög kvalitet.

Varför en ljudabsorberande receptionsdisk?

En ljudabsorberande receptionsdisk är en central plats i en byggnad där besökare kan checka in, boka möten och få hjälp av personal. Vad som skiljer en ljudabsorberande receptionsdisk från en vanlig receptionsdisk är dess förmåga att reducera ljudnivån i rummet. Detta kan uppnås genom att använda material som minskar efterklangen och dämpar ljudet.

Varför är ljudabsorberande receptionsdiskar viktiga?

Förutom att skapa en tystare och mer bekväm miljö för besökare och personal kan ljudabsorberande receptionsdiskar också förbättra akustiken i hela byggnaden. Genom att minska ljudnivån i receptionsområdet minskar risken för efterklang och buller, vilket kan störa koncentrationen och produktiviteten hos människor som arbetar i byggnaden.

Varför välja receptionsdisk från Glimakra of Sweden?

Glimakra of Sweden är ett företag som sätter fokus på kvalitet och design i allt vi producerar. När det kommer till ljudabsorberande receptionsdiskar, tar vi detta till en helt ny nivå. Varje receptionsdisk är speciellt utformad för att passa det specifika utrymmet och kunden.

De är också ergonomiskt utformade för att minska belastningen på personalen som arbetar vid disken. Vi erbjuder  olika material och färger så att kunden kan välja det som passar bäst i deras utrymme. Allt detta samtidigt som akustik och ljudreduktion är högt prioriterade.

Berätta mer

Frågor? Tala direkt med någon av våra experter. Lämna ditt telefonnummer eller din e-postadress så kommer vi att kontakta dig.

Kontakta mig