Bordsskärmar

När det kommer till att skapa optimala arbetsmiljöer är både design och funktion avgörande faktorer. Glimakra of Sweden’s bordskärmar erbjuder en imponerande serie av produkter som inte bara förbättrar arbetsplatsens ljudmiljö, utan även tillför stil och estetik till kontorslandskapet. 

Cero r100: Enkel elegans med valmöjligheter 

Cero bordsskärmar tar dig med på en resa av enkel elegans. Med raka eller runda hörn erbjuder Cero r100 en mångsidig design som kan anpassas efter dina behov. Tillgänglig i ett brett urval av tyger och kulörer, låter den dig skapa en skräddarsydd atmosfär. Dess miljövänliga material och möjlighet att byta ut tyget i framtiden säkerställer hållbarhet. Cero r100 har utmärkt cirkulation och akustiska egenskaper för en behaglig arbetsmiljö. 

Siluett: Organisk form och ljudabsorption 

Siluett bordskärm, designad av Brad Ascalon, ger en organisk touch till kontorsmiljön. Dess mjuka former skapar en lugnande atmosfär och ger ett unikt uttryck. Utöver att vara en visuell tillgång, erbjuder Siluett också utmärkt ljudabsorption. Den skapar en arbetsplats som minskar störande ljud och ger en känsla av integritet. 

Contrast: Funktionell elegans med tygklädd design 

Contrast bordskärmar är en perfekt kombination av funktion och design. Med 40 mm tygklädd skärm, runda hörn och en balans mellan ljudabsorption och ljudutbredning ger de en välkomnande atmosfär. Denna serie ger dig flexibilitet i storlek och tyg val och kan anpassas till olika bord. Med integrerad tillbehörsskena, kabelgenomföring och el list har Contrast allt du behöver för en komplett arbetsmiljö. 

Limbus Arrow och Limbus Light: Mångsidig funktion 

Limbus-serien introducerar Arrow och Light bordskärmar för att optimera arbetsmiljön ytterligare. Limbus Arrow erbjuder en stabil 50 mm skärm med fyllning som ger maximal ljudabsorption. Limbus Light, å andra sidan, fokuserar på effektiv avskärmning och är perfekt för situationer där akustiken redan är på plats. 

Limbus Original och Limbus Soft: Avancerade alternativ för ljudkontroll 

Limbus Original och Limbus Soft är avancerade lösningar för ljudkontroll. De erbjuder en perfekt balans mellan ljudabsorption och ljudutbredning med sina tygklädda skärmar. Flexibla i storlek och tygval, dessa bordskärmar kan anpassas till en mängd olika bord och arbetsmiljöer. 

Skapa harmoni med bordsskärmar från Glimakra of Sweden

Glimakra of Sweden’s bordskärmar representerar en harmonisk förening av design och funktion. Med olika modeller som erbjuder olika nivåer av ljudkontroll och estetik, ger dessa produkter dig möjligheten att skapa en arbetsmiljö som är både effektiv och inspirerande. Oavsett om du letar efter en minimalistisk design eller en mer organisk form, erbjuder Glimakra of Sweden en serie bordskärmar som passar dina behov och smak, samtidigt som de skapar en mer harmonisk arbetsplats. 

Bordskärmar i arbetsmiljön 

Användningen av bordskärmar i arbetsmiljön har flera fördelar. Dessa skärmar fungerar som effektiva ljudabsorbenter, minskar ljudutbredning och skapar en tystare och mer produktiv arbetsplats. De ger också anställda ökad integritet och fokuseringsmöjlighet, samt minskar visuella distraktioner genom visuell avskärmning. Flexibiliteten i utrymmet ökar genom skapandet av avskilda områden för möten och arbete. Bordskärmar bidrar till akustisk komfort och estetisk förbättring i arbetsmiljön. Dessa skärmar kan anpassas efter behov och hjälper till att skapa en mer organiserad och strukturerad arbetsplats, vilket resulterar i ökad produktivitet och välbefinnande hos de anställda. 

Berätta mer

Frågor? Tala direkt med någon av våra experter. Lämna ditt telefonnummer eller din e-postadress så kommer vi att kontakta dig.

Kontakta mig