Anslagstavlor

Anslagstavlor för en tystare arbetsmiljö

Hos Glimakra of Sweden skapar vi hållbara och högkvalitativa möbler med akustisk design för kontorsmiljöer. Vår kollektion inkluderar en mängd ljudabsorberande produkter, inklusive våra populära anslagstavlor, som är speciellt utformade för att kombineras med väggabsorbenter och skrivtavlor.

Varför behöver du en ljudabsorberande anslagstavla?

Att ha en tyst och bekväm arbetsmiljö är viktigt för produktiviteten på arbetsplatsen. Ljudabsorberande anslagstavlor kan hjälpa till att minska ljudnivån och skapa en behaglig arbetsmiljö. Hos Glimakra of Sweden erbjuder vi högkvalitativa anslagstavlor som minskar ljudnivån i rummet samtidigt som de också ger en snygg design.

Anslagstavlor - en kombination av funktion och estetik

Våra ljudabsorberande anslagstavlor finns i en mängd olika storlekar, utföranden och färger. Varje anslagstavla är tillverkad av högkvalitativt material och designad för att ge en bra akustik samtidigt som den också är en estetisk tilltalande produkt. Genom att kombinera våra anslagstavlor med väggabsorbenter och skrivtavlor kan du skapa en komplett ljudabsorberande lösning för din arbetsplats.

Anslagstavlor för en mer behaglig arbetsmiljö

Förutom våra anslagstavlor, erbjuder vi också ljudabsorberande skiljeväggar som kan användas för att skapa en estetisk och ljudabsorberande arbetsmiljö. Våra skiljeväggar finns i en mängd olika material, utföranden och färger, vilket ger dig möjlighet att skapa en personlig touch i ditt kontorsutrymme. Ljudabsorberande skiljeväggar är en viktig del i att skapa en tystare arbetsplats där dina medarbetare kan fokusera bättre.

Golvskärmar är också en populär produkt som används för att skapa avgränsade ytor och en tystare arbetsmiljö. Våra ljudabsorberande golvskärmar finns i en mängd olika material och färger som passar in i vilken arbetsmiljö som helst. Hos Glimakra of Sweden skapar vi golvskärmar som är både estetiskt tilltalande och högkvalitativa för att ge en tyst och mer behaglig arbetsplats.

Kontakta oss idag för att skapa en optimal arbetsplats

Vårt team på Glimakra of Sweden är experter på ljudabsorption och vi kan hjälpa dig att skapa en tystare arbetsplats som är både funktionell och estetisk. Vi erbjuder en rad olika produkter som passar in i alla typer av kontorsmiljöer. Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att skapa en tystare arbetsplats för dina medarbetare.

Berätta mer

Frågor? Tala direkt med någon av våra experter. Lämna ditt telefonnummer eller din e-postadress så kommer vi att kontakta dig.

Kontakta mig